Nyopførte lejeboliger placeret i smukke og naturskønne omgivelser ved Bygholm Sø

Lejeboligerne er en del af den nye, spirende bydel Brahesbakke og får et skønt landskabskig til marker, skov, sø og kulturhistoriske levn. Punkthusene samler sig i små trygge nærmiljøer med masser af plads imellem. På tværs af området kommer en grøn kile, der samler de skønne opholdssteder i området.

Arkitekternes vision hvad angår placering og udformning af boligerne har været, at fremhæve Bygholms sjældne samt smukke landskabelige træk, ved at følge faldet i terræn ned mod Bygholm Sø samt de store rekreative arealer ved skoven og søen.

Området Bygholm Bakker vil på sigt udvikle sig til en ny bydel, med op til 1.000 nye boliger, placeret i små og store enklaver – som øer i et smukt, grønt og bølget landskab, der ydermere indeholder en markant gravhøj. Horsens Kommunes vision for området er, at den samlede bebyggelse vil indgå harmonisk i landskabet og afspejle tidens bedste arkitektur, og at byens borgere skal have mulighed for at få glæde af at bo naturskønt, smukt og centralt.

Landets første bæredygtig NETTO butik på vej

Første spadestik 19. juni til ny Campus Horsens

Ny dagligvarebutik på vej i nybyggerkvarter i Horsens

Kommende daginstitution i Bygholm Bakker

Fra Brahesbakke har man en unik infrastruktur, i form af under 3 minutters kørsel til motorvejsnettet E45 i både syd- og nordgående retning, 5 minutters kørsel til Lund By og 7 minutters kørsel til Horsens Centrum. Til Horsens Banegård og Horsens Centrum er der ca. 3,3 km. Der er for cyklende gode stier gennem Bygholm Park til banegården, det nye campus samt Horsens Centrum.

Tilsvarende finder man flere indkøbsmuligheder i kort afstand fra Brahesbakke og der planlægges tilmeld etablering af nyt dagligvaremarked i Bygholm Bakker, ligesom der også er planlagt opførelse af ny integreret institution i området.