Nye boliger placeret i de smukke omgivelser ved Bygholm Sø- og Skov

Kom til åbent hus hver tirsdag kl. 15-16 ved Brahesbakke 1. st. th.

ØNSKER DU AT LEJE EN BOLIG?

LEDIGE BOLIGER SKAL ANSØGES PÅ FINDBOLIG VED AT KLIKKE HER. VED SPØRGSMÅL KAN DU RINGE TIL 70 30 22 00 ELLER UDFYLDE KONTAKTFORMULAR HERUNDER

Pædagogernes Pension har opført 72 lejeboliger i enkeltstående punkthuse ved Bygholm Sø i Horsens.

Boligerne er en del af det nye boligområde Brahesbakke og har det fineste landskabskig til marker, skov og kulturhistoriske levn. Punkthusene samler sig i små trygge nærmiljøer og på tværs af området er en grøn kile, der samler de skønne opholdssteder.

I placeringen og udformningen af boligerne har det været essentielt at fremhæve Bygholms smukke landskabelige træk ved at følge faldet i terræn ned mod Bygholm Sø og de store rekreative arealer ved skoven langs Lovbyvej. Der er ladestander fra Clever ved Brahesbakke.

Boligerne er klar til indflytning.

Skriv dig op her og bliv kontaktet af DEAS

Området er i rivende udvikling i overensstemmelse med lokalplanen. Området vil komme til at bestå af op til 1000 boliger, placeret i små og store enklaver – som øer i et smukt, grønt og bølget landskab, som også indeholder en markant gravhøj og andre kulturhistoriske levn.

Horsens Kommune ønsker, at den samlede bebyggelse vil indgå harmonisk i landskabet og afspejle tidens bedste arkitektur. Der er ønske om mange boliger i området, så et stort antal borgere kan få glæde at bo smukt og centralt.

Kontakt DEAS for en fremvisning på tlf. 70 30 22 00

Bygholm Bakker er særdeles attraktivt beliggende mellem to landskaber der er udpeget som bevaringsværdige:

Mod syd den skovomkransede Bygholm Sø og mod nord Hansted Ådal der bl.a. rummer Horsens Golfklubs baner.

Billeder fra prøvebolig